Jump to content
Attention: In order to reply to messages, create topics, have access to other features of the community you must sign up for an account.
Sign in to follow this  
+Young+

YouTube Problem

Recommended Posts

Hi~

Whenever I watch a YouTube video (either subway/bus or non-subway/bus related), if I watch a part of a video, I'll 'click' ahead, however when that happens the audio doesn't work (for whatever reason). I've been using Internet Explorer and I haven't tried Firefox yet.

 

If I can get any feedback I would appreciate it. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I find out what version of IE I'm using? Also, how can I found out about the latest version of flash?

Share this post


Link to post
Share on other sites
How do I find out what version of IE I'm using? Also, how can I found out about the latest version of flash?

 

Just give me a screenshot of IE and I'll tell you what version you use.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chome is a great browser when watching YT vids as well. Both are Google, therefore they are optimized to work with each other.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just give me a screenshot of IE and I'll tell you what version you use.

 

@IRT Bronx Express: I clicked on the link and I have version "10,1,82,76 installed."

 

@ YankeesPwnMets: As per request:

 

ve88lf.jpg

 

Thanks again for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
@IRT Bronx Express: I clicked on the link and I have version "10,1,82,76 installed."

 

@ YankeesPwnMets: As per request:

 

ve88lf.jpg

 

Thanks again for the help!

 

I think thats IE 8 XP version, cause it is very similar to my IE 8 Windows 7 version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah, its Internet Explorer 8. Internet Explorer 9 won't work on Windows XP, so IE8 is the last update you XP users ever get :(

 

Try to download the latest version of Flash first.

 

http://get.adobe.com/flashplayer/

 

I did it, tried a few videos and so far it works! If I encounter any problems, I will submit another reply to this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.