Jump to content
Attention: In order to reply to messages, create topics, have access to other features of the community you must sign up for an account.
Sign in to follow this  
MattTrain

Subway Fanning March 14 & 17

Recommended Posts

Here are some subway photographs in subsequent order taken this week.

 

Wednesday March 14, 2012

Wednesday14.jpg

Wednesday18.jpg

Wednesday19.jpg

Wednesday22.jpg

Wednesday32.jpg

Wednesday38.jpg

Wednesday40.jpg

Wednesday41.jpg

Wednesday43.jpg

Wednesday44.jpg

Wednesday51.jpg

Wednesday56.jpg

 

Saturday March 17, 2012

GaryTrip4.jpg

GaryTrip5.jpg

GaryTrip15.jpg

GaryTrip16.jpg

GaryTrip21.jpg

GaryTrip23.jpg

GaryTrip28.jpg

GaryTrip32.jpg

GaryTrip33.jpg

GaryTrip38.jpg

GaryTrip40.jpg

GaryTrip41.jpg

GaryTrip43.jpgGaryTrip45.jpg

GaryTrip47.jpg

GaryTrip73.jpg

GaryTrip76.jpg

GaryTrip77.jpg

 

Hope you enjoyed!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great pics!

 

I also have a question: Why do the led screens on the R143/160's look damaged or off?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excellent shots!

 

Great pics!

 

I also have a question: Why do the led screens on the R143/160's look damaged or off?

 

Because LED lights don't really show up on digital cameras, you only get a portion of the light registering on the camera even if the screen is working fine. Happens on anything with LEDs, including cars.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great pics!

 

I also have a question: Why do the led screens on the R143/160's look damaged or off?

 

As a photographer, those LEDs are big PITA for me as well. Without editing I'd say its impossible to get the whole thing on shutter speed above 1/100 of the second. But if the train moves fast enough, you won't be able to get a good shot. Oddly enough R142A's front leds are acceptable even at 1/160.

Go figure...

 

Great photos BTW Matt.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot guys.

 

Most of you have answered a question regarding why the R160 bullet doesn't appear. I think it also has to do with the surrounding lighting around the train because when I'm usually outside and photographing, that bullet appears partially, but in dark places the bullet appears full.

 

Correct me here if I'm wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool pics! BTW, I've has that LED problem with one of my cameras. One video I took actually shows a quarter of the LED spinning around the bullet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awesome shots of the (7)<7>!

 

Thank you. I need to check out the (7) more often, hehe.

 

Cool pics! BTW, I've has that LED problem with one of my cameras. One video I took actually shows a quarter of the LED spinning around the bullet.

 

Thanks a lot. I had that too actually, especially in bright days when the quarter circle keeps spinning around. It's quite something to see, isn't it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.