Jump to content
Attention: In order to reply to messages, create topics, have access to other features of the community you must sign up for an account.
Sign in to follow this  
FamousNYLover

Sun- Trip Report w/ Grand St (S)

Recommended Posts

We got on Bombadier R62A Manhattan-bound (7) departed Junction Blvd @ 11:10, arriving Grand Central @ 11:36.

Total time: 26 minutes.

 

We got on Conductor's Car Bombadier R142A-A as (6) #7325 departed 11:41, arrive 86th St @ 11:49.

 

After I bought my mom Lattate, I spotted Jackie Gleason Bus. See NOT IN SERVICE JACKIE GLEASON BUS.... thread.

 

AFTER MET MUSEUM

I got on Manhattanville Orion 07.501 Hybrid #6687 as M3 departed 15:53, arrive 53rd St @ 16:10.

Total time: 17 minutes.

 

Picture001-1.jpg

I got on front car of R42 St. Louis as WTC-bound (E) #4711 departed 16:16, arrive W 4th St @ 16:27.

Total time: 11 minutes.

 

I thought single (S) was going to be on NB X track (last time was NB way long time ago).

Picture002-1.jpg

Took picture of Queens-bound (F) quickly.

But MTA told me Grand St (S) was on opposite platform.

Picture005-1.jpg

Picture009-1.jpg

I got on front car of R68 WA #2560 as Grand St (S) departed 16:39.

Took picture of Brooklyn-bound (A) at Broadway-Lafayette.

Picture003-1.jpg

Arriving Grand St @ 16:44.

Total time: 5 minutes.

I spotted three colors of rainbow Orange (S), Blue (S), Gray (S).

 

Picture013-1.jpg

I got on front car #2562 departed 16:49, arrive W 4th St @ 16:55.

Total time: 6 minutes.

Picture014-1.jpg

I got on front car R44 St. Louis as Inwood (A) #5396 local departed 16:58, arrive 34th St-Penn Station @ 17:04.

Total time: 6 minutes.

 

AFER TAKING PICTURE OF AMTRAK (S) BUS AND MEGABUS, VIDEO GUIDE FOR MY FRIEND (NJ TRANSIT TICKET GUIDE TO MEADOWLAND)

I got on Orion 07.501 Hybrid #6385 as M4 departed 32nd St/7th Av @ 17:19.

When M4 pull out of 49th St, M2 LTD pullover at 50th St, so I got off when B/O talk with M2 with door open.

I took picture of Big Taxi Tour while I was on M4.

Total time: 13 minutes.

I got on Orion 07.501 Hybrid #6394 as M2 LTD departed 17:33, arrive 86th St @ 17:47.

Total time: 14 minutes.

I was late and Neuve Gallery let her use restroom and with our jewerly vendor material, we headed to 5th Av/84th St and I spotted Bee-Line #810 passing.

 

Got on Amsterdam Orion 07.501 Hybrid #6735 departed 18:14, arrive 41st St @ 18:37.

Total time: 23 minutes.

After my mom smoke cigarette, we headed to 5th Av (7).

 

Got on R62A Bombadier #1984 departed 18:48, arrive Junction Blvd @ 19:13.

Total time: 25 minutes.

THE END

ENJOY IT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice photographs, The (S) was replacing the (D) at Grand Street. Oh wow, must have been a fun day for you. You said there's a blue (S)? Where was it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.